SISTEME COMPLETE

Produsele noastre

Iti oferim produse care sa satisfaca toate cerintele proiectului tau

Sisteme pentru acoperisuri verzi extensive

Sistemele pentru acoperisuri verzi extensive sunt o alternativa ecologica la sitemele clasice de protectie a acoperisurilor, cu costuri de achizitie si instalare reduse.

Sisteme pentru acoperisuri verzi semi-extensive

Sistemele pentru acoperisuri verzi semi-extensive sunt asemanatoare celor extensive, ele necesitand in plus o grosime mai mare a substratului de crestere.

Sisteme pentru acoperisuri verzi intensive

Sistemele pentru acoperisuri verzi intensive permit amenajari variate si sunt adevarate gradini pe acoperis. Necesita o intretinere dedicata, udare si fertilizare regulata.

Sisteme pentru acoperisuri verzi inclinate

Se folosesc plante adaptate climei locale, rezistente la intemperii si seceta, inghet si ploi acide, vegetatie suculenta tip SEDUM, ierburi perene, muschi dar si plante cu flori sau diverse tipuri de gazon.

Sisteme combinate acoperis verde si panouri fotovoltaice

Montajul de panouri fotovoltaice pe terase sau acoperisuri a devenit o obisnuinta a zilelor noastre datorita nenumaratelor avantaje economice si ecologice iar combinatia cu acoperisul verde este ideala.

Acoperis verde pentru trafic intens, prevazut cu alei pietonale sau parcari, acoperis garaj subteran

Sistemele pentru acoperisuri verzi dedicate suprafetelor cu trafic intens, pietonal sau auto, necesita elemente de subconstructie solide.