SERVICII

Pentru constructii noi

Management total al proiectului pentru acoperisul verde incluzand asistenta la proiectul de arhitectura, participarea la licitatii, redactarea ofertei clare si optime d.p.d.v. tehnic si comercial, incadrarea in limitele de buget si timp de executie, asigurarea calitatii superioare atat a materalelor cat si a manoperei de montaj precum si punerea la dispozitia beneficiarului a documentatiei complete.

Pentru constructii existente

Proiecte la care este solicitat montajul unui acoperis verde pe o cladire existenta includ vizitarea locatiei, verificarea hidroizolatiei existente, masuratori, pregatirea si adaptarea suprafetelor la cerintele acoperisului verde, precum si ceilalti pasi ca si la constructiile noi.

Intretinere si mentenanta post-instalare

Imediat dupa instalare are loc procesul de consolidare a plantelor care presupune mentinerea umiditatii substratului de crestere pentru o perioada de 1-2 ani in functie de tipul vegetatiei alese. Mentenanta ulterioara presupune cel putin o vizita anuala unde au loc operatiuni specifice: indepartarea buruienilor si uscaciunilor, administrarea substantelor nutritive, tunderea cu scop de revigorare, curatarea caminelor si scurgerilor de impuritati, suplimentarea substratului in caz de eroziune, verificarea tuturor instalatiilor.

Prezentari de informare pentru arhitecti, proprietari de cladiri si dezvoltatori

Sesiuni organizate atat la sediul beneficiarului, sediul nostru sau on-line, unde vor fi prezentate teme actuale legate de avantajele tehnice, economice, ecologice si urbanistice ale utilizarii acoperisurilor verzi, coduri de buna practica si adaptarea noilor tehnologii pentru realizarea de constructii durabile.